Content Management

Wat is 'content management'?

Een website bestaat uit een ontwerp en uit inhoud. Dat laatste noemt men 'content'. Het beheer van alle teksten en afbeeldingen van de website is het 'content management'. Een website die opgebouwd is met CMS-software maakt het voor de gebruiker mogelijk om zelf de inhoud van de website aan te passen en uit te breiden.

Echter, vaak blijkt het toevoegen van nieuwe teksten en/of afbeeldingen toch wat lastiger dan gedacht. Veel te grote foto's blazen de website op. Het aanmaken van een knop die de bezoeker naar de toegevoegde pagina moet leiden, is toch wat lastig voor de gemiddelde gebruiker.

Nog lastiger wordt het onderhouden van een webwinkel ervaren, een goede webwinkel geeft immers veel informatie bij elk product. Afhankelijk van het aantal producten en de frequentie waarop de artikelen wijzigen gaat er inderdaad veel tijd zitten in het onderhouden van de artikellijsten. Maar wanneer de orders binnenstromen is het de moeite meer dan waard.

Bedrijven kunnen volgens enkele vast te stellen afspraken het vervangen en aanvullen van informatie en foto's op hun website of webwinkel door TKWebservices laten doen. Ook is het mogelijk dat wij voor u foto's van producten of productieprocessen maken en deze plaatsen op de website of webshop.

Mogelijkheden zijn er tegen uurtarief en op contractbasis van afgesproken uren per week of per maand.

Wanneer wij het beheer voor u verzorgen doen we dat gewoon vanuit ons kantoor in Gemert. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de teksten, afbeeldingen, artikelen, prijzen bij ons worden aangeleverd. TKWebservices doet de rest.

Wilt u het beheer toch zelf gaan doen? Dan kunnen wij voor u een cursus verzorgen. Dat kan bij u op het bedrijf. U leert geen overbodige zaken, maar we richten ons direct op uw eigen website of webshop.

TK Webservices:

  • Kan voor u de website beheren. Teksten en foto's worden op uw wens door ons geplaatst
  • Kan voor u een webshop inrichten. Een lijst met artikelen en categorien, verzend- en afrekenmethodes worden voor u ingericht.
  • Helpt u met het inrichten van een facebook- en/of twitterpagina.
  • Verzorgt ook cursussen waarin u leert hoe u zelf het beheer van de website en/of webwinkel uitvoert.

 

« terug » « verder »