Wat voor soort website kunnen wij u bieden?

Wij maken de website die u wenst altijd op maat, maar om u een indicatie te geven welke mogelijkheden er voor welk budget zijn volgt hieronder een opsomming van onze modellen. Zie verder op onze pagina Prijzen welk prijskaartje er aan elk model hangt.

Model Find Me (visitekaartje)

Het model visitekaartje; een eenvoudig model website dat geschikt is voor bedrijven die met een relatief lage investering zichzelf willen presenteren op het internet. Dit model bestaat uit de weergave van het bedrijfslogo met vermelding van de adresgegevens en een korte inleiding van de kernactiviteiten.

Model Static

Het model static; een website waarvan de inhoud slechts zelden verandert. U presenteert uw bedrijf met een aantal pagina's en foto's die voor langere tijd vaststaan. Uw producten en diensten veranderen nauwelijks, maar u wilt uw bedrijf of vereniging wel op een duidelijke wijze presenteren.

Model Basic CMS

Daarnaast is er het model volgens een CMS (content management systeem). De website bestaat uit een aantal ingerichte pagina's met afbeeldingen / foto's. U kunt zelf het beheer gaan doen, maar kan dit ook door ons laten verzorgen. Joomla! is een uitstekend voorbeeld van een door ons gebruikt CMS. U betaalt niet voor de software, want die is gratis beschikbaar, maar u betaalt voor het inrichten van de website. Natuurlijk zoals u het graag wilt.

Model CMS Plus en CMS Xtra

CMS model met extensions. Voor het Joomla CMS zijn veel zogenaamde extensions beschikbaar. Dat zijn toevoegingen die een specifieke uitbreiding geven aan het standaard CMS. Bijvoorbeeld kan productpresentatie worden toegevoegd of een fotoalbum worden ingericht. Ook is het mogelijk om een niet-bestaande uitbreiding in de internettaal PHP door ons te laten ontwikkelen. De prijs is afhankelijk van het aantal in te richten pagina's.

Model ClubBudget

Het model clubbudget: een website volgens het model visitekaartje voor zeer kleine verenigingen zonder inkomsten zoals koren en muziekgezelschappen. Het tarief is zeer laag en dus laagdrempelig. Uitsluitend voor de omschreven doelgroep.

IntroPage (tijdelijke pagina)

U heeft het besluit genomen om een eigen website op te starten, maar u weet nog niet precies wat u allemaal aan informatie wilt geven. Toch wilt u zichzelf alvast presenteren met uw firmanaam, adresgegevens, bedrijfslogo e.d. dan bieden wij de tijdelijke oplossing van een introductiepagina. Uw klanten kunnen u alvast vinden en u hebt nog even de tijd om na te denken over de inhoud van de website.

Bovendien:

Voor alle websites geldt: door gebruik te maken van slimme sleutelwoorden wordt de website uitstekend gevonden door zoekmachines. U hoeft dus geen extra kosten te maken om uw website gevonden te laten worden.

TKWebservices biedt de keuze uit diverse modellen, maar wanneer u een uniek eigen ontwerp wilt, dan maken wij dat graag voor u. Onze ingehuurde grafisch ontwerper zorgt voor verbluffend fraaie designs.

Uw website wordt geplaatst op een webserver. Dit doet een extern hostingbedrijf (ISP) Internet Service Provider voor u. De kosten voor het vastleggen van de Domeinnaam en de huur van de serverruimte worden in veel gevallen direct door het hostingbedrijf aan u gefactureerd.

Wij kunnen u diverse hostingbedrijven aanbevelen en desgewenst de contacten voor u leggen.

Voorbeelden: op een demo-site hebben wij een voorbeeld van de mogelijkheden van een website gebouwd met Joomla 3 ingericht.

Hika Shop Beheer

« terug » « verder »