Over TK Webservices

My world is your world, you just gotta find me...

Dat is de kern waar het allemaal om gaat: er zijn miljoenen bedrijven, verenigingen en particulieren die zich op het wereldwijde web presenteren. Hun wereld kan ook uw wereld (markt) zijn, maar u zult elkaar moeten vinden. Of dat nu wereldwijde, regionale of plaatselijke bekendheid moet zijn. U moet gevonden worden, daar gaat het om!

Een eigen website
De tijd van het telefoonboek en de gouden gids is vervlogen. Uw klanten hebben niet meer genoeg aan een telefoonnummer en een adres. Zij willen snel en overzichtelijk een beeld kunnen vormen van wat u te bieden heeft. Levert u kwaliteit, bent u concurrerend, kunt u snel leveren?

Dat zijn de vragen die uw klant zich stelt en dat is hetgeen uw website duidelijk moet maken. Een website is gemakkelijk te vinden, veel beter dan welke advertentie dan ook. Het is een machtig medium, want uw bezoeker bekijkt uw aanbod aan diensten en producten op elk door hem gewenst tijdstip. Overdag, in de avond, desnoods midden in de nacht.

Uw doelgroepen
Steeds meer mensen zoeken op internet. Ook ouderen vinden hun weg. Speciaal voor deze doelgroep houden wij, als u dat wenst, rekening door keuzes te bieden voor kleinere of grotere letters zodat uw website ook voor slechtzienden toegankelijk wordt.

Waarom TKWebservices?
Er zijn heel veel bouwers van websites te vinden. Professionele bouwers, maar ook de buurjongen op de hoek. Veel bouwers leveren uitstekende websites. Maar vaak houdt de service na het betalen van de rekening op. U wilt iets laten aanpassen, soms maar een kleinigheid, maar uw webontwikkelaar heeft nu geen tijd. Helaas komt dit vaak voor. Het veranderen of aanvullen van teksten en afbeeldingen is voor veel webdesigners niet interessant en deze opdrachten blijven liggen en raken steeds verder onder op de stapel.

De informatie op de website veroudert en wanneer bezoekers merken dat dit zo is, wordt uw bedrijf niet serieus meer genomen. Erg jammer, want ooit was de website zo bijzonder. Ergernis bij Ton Kuipers hierover leidde tot het ontstaan van TKWebservices.

Want dat doet TKWebservices anders: TKWebservices doet wat anderen vaak alleen beloven.

Achtergrond
Uit lange ervaring als programmeur in een marktleidend softwarehuis leer je dat de klant op de eerste plaats hoort te staan. Het gaat om uw bedrijf en wanneer u niet tevreden bent, dan kan TKWebservices dat ook niet zijn.

Het gereedschap
Populair zijn websites opgebouwd rond het CMS Joomla!, met dit systeem kunt u als gebruiker zelf de inhoud van uw website veranderen. Maar als dat toch te lastig is, doet TKWebservices dat graag voor u. Wilt u software op maat, dan kunt u ook bij TKWebservices terecht.

Een Webwinkel beginnen
Steeds vaker worden artikelen niet meer in een traditionele winkel gekocht, maar via het internet. Omdat winkelruimte vaak duurder is dan opslagruimte is dat ook voor de winkelier interessant. Hij levert aan de balie of stuurt de bestelling op. Hoe werkt dat nu precies? En hoe wordt de betaling geregeld? Wij kunnen u er alles over vertellen.

Social Media campagnes
Steeds populairder zijn de zogenaamde social media geworden. Wilt u hulp bij het inrichten van een facebookpagina voor uw bedrijf of vereniging? Wilt u een facebook- of twittercampagne starten om uw bedrijf of club te promoten waarbij uw bericht zich als een olievlek verspreid over uw vrienden, kennissen en de kennissen van uw vrienden enzovoorts, dan kunt u ook bij TKWebservices terecht.


Twitter: aan Facebook: aan Weeronline: aan

Twitter zoekwidgetTwitter favorieten widget

Twitter widgets op uw website

Met een twitterwidget op uw website trekt u extra volgers.

Bovenste widget: met zoekwoorden samengesteld overzicht;

Onderste widget: berichten uit een lijst van uw favorieten

Onderaan de pagina ziet u nog drie voorbeelden van twitter widgets.

Links een voorbeeld van een
Facebook widget.

TK Webservices:

  • Helpt u om gevonden te worden op het wereldwijde web
  • Richt voor u een no-nonsens website in
  • Biedt praktische hulp bij het actueel houden van uw website
  • Helpt u bij de inrichting van een eigen online webshop
  • Kan ook maatwerksoftware voor u ontwikkelen
  • Bewijst dat goed niet duur hoeft te zijn

Meer informatie over de activiteiten van TK Webservices vindt u onder de volgende hoofdactiviteiten:


Handige tooltjes: Verspreid over deze website treft u een paar programma's aan die, eenvoudig, maar erg handig kunnen zijn. Probeert u ze gerust uit.

Webtool: A5 Boekje

Op een vrij moment ontstond dit handige tooltje om de paginaverdeling van een A5 boekje te berekenen. Gemakkelijk voor een clubblaadje of een misboekje bij een huwelijk.

Webtool: BTW berekening

Hoe bereken je ook alweer de BTW? Met dit eenvoudige tooltje rekent u BTW bij een exclusief bedrag en haalt u BTW uit een totaalbedrag.

 

Weersverwachting
Gemert
Meer weer in Gemert
« terug » « verder »