Webdesign

My world is your world, you just gotta find me...

Er zijn zoveel bedrijven op het internet te vinden. Er zijn zoveel websites. Hoe kunt u nu weten wat goed is en wat niet?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel gemakkelijk te geven. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Bezoekers moeten snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Geen lange omwegen, geen overdaad aan afleidende versierselen.

Het gaat in hoofdzaak slechts om drie belangrijke punten:

  • Wie ben ik
  • Wat doe ik
  • Waar ben ik

Biedt uw website de antwoorden op deze vragen, dan zal uw website gewaardeerd worden. Klanten zullen u benaderen en opdrachten volgen. De website is dan beslist geen overbodige luxe meer.

Maar er zijn nog meer wegen om u te presenteren: toverwoord = social media Hoe maakt en onderhoudt u berichten en pagina's van twitter, facebook en andere zogenaamde Social Media?

TK Webservices:

  • Maakt websites die gemaakt zijn met PHP en HTML
  • Maakt websites die gemaakt zijn met het CMS Joomla of WordPress
  • Maakt webshops die gemaakt zijn met HIKA Shop
  • Maakt template-aanpassingen voor het CMS Joomla
  • Houdt indien gewenst rekening met slechtzienden
  • Helpt u met campagnes met social media als Twitter en Facebook

En wat is nu het verschil?

In het kort komt het er op neer dat websites gemaakt met pure HTML vrij statisch zijn. De website wordt door een ontwerper opgebouwd en ingericht en ook de teksten worden door hem geplaatst en later eventueel ook gewijzigd.

Een website die opgebouwd is rond een CMS (content management systeem) is veel dynamischer. U kunt zelf uw teksten veranderen, toevoegen en eventueel zelf afbeeldingen bij uw teksten plaatsen. Natuurlijk kunt u dit ook weer door de ontwerper laten doen.

Een webshop (webwinkel) die opgebouwd is met HIKA shop is zeer flexibel qua inrichting van de artikelen, er zijn diverse uitbreidingen beschikbaar in de gratis basisversie, maar in de betaalde business- en essential- versies zijn aanzienlijk meer mogelijkheden, Wij helpen u graag met de aanschaf en inrichting. Denkt u ook aan de online betaalmogelijkheden zoals iDeal en Paypal integratie.

Een template is het raamwerk waarbinnen uw website is opgebouwd. De plaats waar het navigatiemenu staat, waar de teksten en waar uw bedrijfslogo wordt weergegeven en wat er onder, boven, links en rechts wordt getoond. TKWebservices past vanuit het kantoor in Gemert responsive templates geschikt voor Joomla! voor u aan.

Een social media campagne kan u helpen om uw bedrijf of vereniging te promoten bij vrienden van uw vrienden en uiteindelijk bij mensen die u niet kent. Een mooie kans voor bekendheid bij een breed prubliek. Prachtig toch!

Aan de slag: